A- A A+

Nieuwsarchief

Bijeenkomst Café Brein Uden/Veghel (17 mei) en Café Brein Oss (18 mei) afgelast08-05-2021


Op maandagavond 17 mei in Uden en op dinsdagmiddag 18 mei in Oss staan de bijeenkomsten Café Brein met het thema Jong en NAH gepland.
Helaas maken de huidige Coronamaatregelen het niet mogelijk om deze bijeenkomsten door te laten gaan.
 
Wij zijn van plan om dit thema digitaal aan te gaan bieden, ergens in Juni.
Zodra bekend is op welke datum dit plaats gaat vinden en hoe u zich daarvoor aan kunt melden krijgt u opnieuw bericht van ons.


Bijeenkomst Café Brein Uden/Veghel (15 maart) en Café Brein Oss (16 maart) afgelast10-03-2021


Op maandagavond 15 maart in Uden en op dinsdagmiddag 16 maart in Oss staan de bijeenkomsten Café Brein met het thema Angst en Vertrouwen gepland. Helaas maken de huidige Coronamaatregelen het niet mogelijk om deze bijeenkomsten door te laten gaan.
 
Wij zijn van plan om dit thema digitaal aan te gaan bieden, ergens in April. Zodra bekend is op welke datum dit plaats gaat vinden en hoe u zich daarvoor aan kunt melden krijgt u opnieuw bericht van ons.


Jaarplanning 2021 Café Brein Uden/Veghel en Oss16-02-2021


Lees hier...


Themabijeenkomsten Café Brein Uden/Veghel (15 maart) en Oss (16 maart)16-02-2021


Zowel mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH) als hun naasten ervaren vaak gevoelens van angst, somberheid of verlies van vertrouwen in hun eigen functioneren of in de toekomst na het ontwikkelen van NAH.

Café Brein Uden is op maandagavond 15 maart van 19.30-21.30 uur (19.00 uur zaal open) in Muzerijk, Klarinetstraat 4.
Café Brein Oss is op dinsdagmiddag 16 maart van 14.00-16.00 uur (13.30 uur zaal open) in buurthuis Meteoor, Oude Litherweg 20.
Voor Café Brein Uden-Veghel kunt u zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor Café Brein Oss via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein Land van Cuijk (15 maart)16-02-2021


Maandag 15 Maart 2020  is er weer een bijeenkomst van Café Brein In verband met de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om dit op locatie te organiseren. Daarom zal de bijeenkomst plaatsvinden via ZOOM.
De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Deelname is gratis. Om in te kunnen schatten hoeveel deelnemers aansluiten, is aanmelden verplicht. Mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1 maart 2021 opgeven. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons een link. Met deze link kunt u inloggen en deel nemen aan de digitale bijeenkomst.
 
Thema:
Het verhaal van ervaringsdeskundige Karin, getroffene met NAH en haar partner Corné.
Zij vertellen over hun leven met NAH.

Bekijk persbericht...


Themabijeenkomsten Café Brein Uden/Veghel (16 november) en Oss (17 november) zijn geannuleerd!13-11-2020


De afgelopen periode is er veel gebeurd, sinds februari 2020 wordt Nederland geconfronteerd met het coronavirus. Een nieuwe ziekte die bij de een mild en bij de ander heftig verloopt De corona crisis heeft een grote impact op de zorg en onze maatschappij. 
Vanuit de werkgroep hebben we daarom ook besloten om de komende bijeenkomst met het thema Angst en Vertrouwen op 16 november in Uden en op 17 november in Oss, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet door te laten gaan. Ook dit Thema zal verschoven worden naar het volgend jaar.

Bekijk persbericht...


Themabijeenkomsten Café Brein Uden/Veghel (19 oktober) en Oss (20 oktober) zijn geannuleerd!10-10-2020


De afgelopen periode is er veel gebeurd, sinds februari 2020 wordt Nederland geconfronteerd met het coronavirus. Een nieuwe ziekte die bij de een mild en bij de ander heftig verloopt De corona crisis heeft een grote impact op de zorg en onze maatschappij. 

Vanuit de werkgroep hebben we daarom ook besloten om de komende bijeenkomst met het thema NAH en Mantelzorg op 19 oktober in Uden en op 20 oktober in Oss niet door te laten gaan. Dit Thema zal verschoven worden naar het volgend jaar.


Uitnodiging Café Brein Land van Cuijk (14 september 2020)07-09-2020


De afgelopen periode is er veel gebeurd, sinds februari 2020 wordt Nederland geconfronteerd met het coronavirus.

Een nieuwe ziekte die bij de een mild en bij de ander heftig verloopt. De corona crisis heeft een grote impact op de zorg en onze maatschappij. Vanuit de werkgroep hebben we daarom ook besloten om de afgelopen periode de bijeenkomsten van cafe Brein niet voort te zetten.

De "anderhalvemeter samenleving" is vooralsnog de nieuwe realiteit. Daarin zoeken we naar nieuwe manieren om toch in contact met elkaar te blijven. En daarom willen wij als werkgroep bekend maken dat we 14 sept. een nieuwe cafe Brein organiseren. Het zal een digitale bijeenkomst zijn. U kunt via de laptop of computer deelnemen aan een presentatie via ZOOM.

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (21 september 2020) en Oss (22 september 2020)07-08-2020


Als je jong (18-40jaar) bent en een niet aangeboren hersenletsel oploopt, verandert er veel in je leven. Het kan zomaar zijn dat je moet stoppen met je studie of misschien lukt werken niet meer. Daarnaast heeft het hersenletsel gevolgen voor het welzijn en het dagelijks functioneren van een jongere met hersenletsel, maar ook voor zijn naaste omgeving.
Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 21 september in Uden en op 22 september in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Bekijk persbericht...


Luister naar NAH25-07-2020


Wekelijks is er een radioprogramma voor en door mensen met NAH. Via de bijgevoegde link kun je de uitzending nog eens naluisteren.
 
Zondagochtend 14 Juni 10:00 tot 11:00 uur. Ons vertrouwde radioprogramma "Luister naar NAH “ Is een luistermagazine voor mensen met NAH.
In september 2019 al gestart. Iedere zondagochtend.
Wij willen graag dat NAH meer bespreekbaar wordt. Meer aandacht krijgt omdat er nog zoveel meer te vertellen is over de verborgen gebreken van NAH.
 
Deze 33e uitzending is heel gevarieerd.
Marly van der Wijk en Lieky van der Velden presenteren dit programma. Beiden zijn lotgenoten. Wij hebben gastsprekers met interessante berichten, lotgenoten die hun verhaal vertellen en informatie, collum en oefeningen, inzichten en hopelijk ook meer begrip.
 
10:00 tot 11:00 uur. Ons vertrouwde radioprogramma "Luister naar NAH “ is deze week steeds weer opnieuw te beluisteren.
Bekijk ook onze website radio “Luister naar NAH”
 
Zoals elke week kunnen jullie vertrouwen op rustige en prikkelarme muziek, net zoals wij kunnen vertrouwen op Henk van der Wijk die alles fijn monteert voor ons.
Namens Henk, Lieky en Marly heel veel luisterplezier gewenst.


Uitnodiging Café Brein Land van Cuijk (14 september 2020)09-07-2020


De afgelopen periode is er veel gebeurd, sinds februari 2020 wordt Nederland geconfronteerd met het coronavirus. 

Een nieuwe ziekte die bij de een mild en bij de ander heftig verloopt

De corona crisis heeft een grote impact op de zorg en onze maatschappij.

Vanuit de werkgroep hebben we daarom ook besloten om de afgelopen periode de bijeenkomsten van cafe Brein niet voort te zetten.

De “anderhalvemeter samenleving” is vooralsnog de nieuwe realiteit. Daarin zoeken we naar nieuwe manieren om toch in contact met elkaar te blijven. En daarom willen wij als werkgroep bekend maken dat we 14 sept. een nieuwe cafe Brein organiseren. Het zal een digitale bijeenkomst zijn. U kunt via de laptop of computer deelnemen aan een presentatie via ZOOM

Bekijk persbericht...


Neurologische gevolgen covid-1928-05-2020


Uit onderzoek in Wuhan, is gebleken dat veel patiënten die Corona hebben gehad, neurologische klachten / hersenletsel kunnen over houden die veel impact hebben op hun dagelijks leven. Er zijn wereldwijd mensen die ernstige neurologische klachten of hersenletsel overhielden na ziek te zijn geweest van Covid-19. Niet alle mensen met Covid-19 houden deze lange termijnklachten over, maar het kan wel voorkomen. Uit een studie uit Wuhan bleek dat 36,4% van de opgenomen patiënten neurologische klachten had.
 
Er zijn ook mensen die juist alleen met neurologische klachten in het ziekenhuis kwamen en Covid-19 bleken te hebben zonder typische Covid-19 klachten.


Wandelen houdt je hersenen gezond. Maak het nog leuker met de Ommetje-app!09-05-2020


Elke dag een wandeling maken is goed voor je hersenen. Het helpt je onthaasten, verhoogt je weerstand, zorgt ervoor dat je beter slaapt en het geeft energie. Juist nu we veel thuis ‘zitten’ is het belangrijk in beweging te blijven. Daarom lanceren wij, in samenwerking met neuropsycholoog Erik Scherder, de app ‘Ommetje’. Deze app motiveert je om dagelijks een ommetje te lopen. Je kunt vrienden en/of familie uitdagen en zo toch ‘samen’ wandelen. Loop je mee? Je kunt de app nu tijdelijk gratis downloaden! 

Lees meer...


THEMABIJEENKOMST CAFÉ BREIN OP MAANDAG 18 MEI IN UDEN EN OP DINSDAG 12 MEI IN OSS GAAN I.V.M. MAATREGELEN RONDOM HET CORONA VIRUS NIET DOOR!30-04-2020


Op maandagavond 18 mei staat er een themabijeenkomst Café Brein met het onderwerp MANTELZORG gepland in Muzerijk in UDEN.
Op dinsdagmiddag 12 mei staat deze themabijeenkomst Café Brein met het onderwerp MANTELZORG gepland in De Meteoor in OSS.

Beide bijeenkomsten gaan vanwege het Corona Virus niet door!

Lees meer...
 


Bijeenkomst Café Brein Land van Cuijk op 8 juni 2020 komt te vervallen30-04-2020


Helaas hebben wij vanwege adviezen van het RIVM besloten om de bijeenkomst van 8 juni te laten vervallen.
Na de zomer zal bekeken worden of we de bijeenkomst in september wel of niet door kunnen laten gaan.

Met vriendelijke groet,
Janneke Huvenaars
Medewerker Café Brein
Ambulant medewerker Pluryn


Coronavirus31-03-2020


Het coronavirus heeft een grote invloed op ons allemaal. En zeker als u of uw naaste te maken heeft met een hersenaandoening. Het is begrijpelijk dat het coronavirus vragen bij u oproept. Misschien heeft u ook een vraag. Bijvoorbeeld als u, of iemand die u kent, een hersenaandoening heeft (gehad). En u wilt weten wat de gevolgen zijn.
 
Op de site van de hersenstichting vind je handige informatie.
 
Door het coronavirus is ons werk aangepast. Maar wij staan telefonisch voor u klaar!
We zijn vanuit het meld en advies team in Noord-Oost Brabant gewoon bereikbaar op 0413-334733. We werken vanuit thuis.
Pas goed op jezelf en op je naasten. Met elkaar komen we hier wel door heen.


HULP AANBIEDEN TIJDENS CORONACRISIS31-03-2020


Veel inwoners bieden hulp aan om anderen in hun omgeving te helpen. Bijvoorbeeld door een boodschap te doen, de hond uit te laten, hulp bij videobellen of iemand bellen die behoefte heeft aan een luisterend oor. 
 
Samen met de gemeenten in het Land van Cuijk heeft Sociom 4 nieuwe digitale platforms opgezet waar alle initiatieven samenkomen. In Boxmeer is Ons Thuus al langer actief.
 
Wil je hulp aanbieden? Meld je aan! 
Ben je op zoek naar hulp? Meld je ook aan!
Via deze websites kunnen hulp en aanbod elkaar snel en makkelijk vinden!
 
De websites zijn:
Mill en Sint Hubert: www.samenmillensinthubert.nl
Sint Anthonis: www.samensintanthonis.nl 
 
Samen zorgen we voor elkaar!
Doe je ook mee?


Bijeenkomst Café Brein regio 's-Hertogenbosch op 19 maart 2020 AFGELAST13-03-2020


Er zal geprobeerd worden om op een later moment de bijeenkomst in te halen.


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (16 maart 2020) en Oss (10 maart 2020)12-02-2020


Mensen met een niet aangeboren hersenletsel worden in het dagelijkse leven nogal eens overvraagd door hun omgeving. Ook kunnen zij te veel van zichzelf vragen door bijvoorbeeld een beperkt ziekte-inzicht of acceptatieproblematiek. Een middagje op de kleinkinderen passen, een zieke partner, de drukte op een verjaardagsfeestje. Zomaar wat voorbeelden van situaties waardoor mensen overvraagd kunnen worden.
Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 10 maart in Oss en op 16 maart in Uden. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Bekijk persbericht...


Jaarplanning Café Brein Oss en Uden/Veghel28-01-2020


Bekijk hier de jaarplanning...


Jaarplanning Café Brein Land van Cuijk27-01-2020


Bekijk hier de jaarplanning...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (16 januari 2020)09-01-2020


Café Brein is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
In elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal dat in een ontspannen sfeer wordt toegelicht.

Datum: donderdag 16 januari 2020
Tijd: 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Activiteitencentrum Duinendaal, Eerste Rompert 5 ’s-Hertogenbosch
Onderwerp: Mogelijkheden voor bewegen met hersenletsel
 


Veranderingen in de langdurige zorg vanaf 202016-12-2019


Wat verandert er op 1 januari 2020 in de wet- en regelgeving van de langdurige zorg?

Bekijk veranderingen...


Nu verkrijgbaar bij de boekhandel is het leuke, informatieve stripboek van Manon de Koning16-12-2019


Alles op z'n kop - Over leven met hersenletsel
Tekst en illustraties: Manon de Koning
ISBN 9789492649096
Uitgeverij BreinDok
€ 9,95
 
Manon is 21 als ze hersenletsel oploopt op het voetbalveld. Het zet alles in haar leven op z’n kop. Studeren kan niet meer. Ze begint met tekenen, over haar revalidatie en over haar dagelijks leven met niet-aangeboren hersenletsel. Haar stripblogs verschijnen op de website van Hersenletsel-uitleg en zijn een groot succes.
Manon tekent en schrijft herkenbaar en met veel humor over wat hersenletsel allemaal teweeg brengt. Lotgenoten vinden er herkenning in. Naasten begrijpen beter wat hersenletsel inhoudt. Professionals kunnen er iets van leren. Een boek dat iedereen moet lezen die met hersenletsel te maken heeft.


Training "Ervaringskracht NAH"15-12-2019


Het krijgen van hersenletsel heeft grote impact op het leven van de betreffende persoon en zijn naastbetrokkenen. Veel in het leven verandert. In deze periode vinden mensen het vaak fijn om in contact te komen met lotgenoten. Mensen die hetzelfde is overkomen en die al langer ervaring hebben met NAH. Ervaringsdeskundigheid wordt ook steeds meer erkend als waardevolle aanvulling op reguliere hulpverlening. Om die reden is er behoefte aan ervaringsdeskundigen die lotgenoten ondersteunen in hun herstelproces.

Lees meer...


Nieuwsbrief oktober van hersenstichting10-12-2019


Bekijk hier de nieuwsbrief...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (21 november 2019)15-11-2019


Café Brein is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
In elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal dat in een ontspannen sfeer wordt toegelicht.
 
Datum: donderdag 21 november 2019
Tijd: 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Activiteitencentrum Duinendaal, Eerste Rompert 5 ’s-Hertogenbosch
Onderwerp: Leven met hersenletsel
 


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (14 november 2019) en Oss (12 november 2019)22-10-2019


Café Brein Uden en Oss – HERKENNEN&ERKENNEN
Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op dinsdagmiddag 12 november in Oss en donderdagmiddag
14 november in Uden. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.
 
Café Brein Uden is op donderdag 14 november van 14.00 – 16.00 uur (zaal open om 13.30 uur) in Muzerijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden.
Café Brein Oss is op dinsdag 12 november van 14.00 – 16.00 uur (zaal open om 13.30 uur)in wijkcentrum Meteoor, Oude Litherweg 20, 5346 RT Oss.
 


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (19 september 2019)17-09-2019


Café Brein Den Bosch organiseert op donderdag 19 september van 20.00 – 21.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
In deze bijeenkomst is het onderwerp: NAH krijg je niet alleen.
 


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (16 september 2019) en Oss (17 september 2019)08-08-2019


Café Brein Uden en Oss – Onzichtbare Gevolgen
Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op maandagavond 16 september in Uden en dinsdagmiddag 17 september in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.

Café Brein Uden is op Maandag 16 september van 19.30 - 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur) in Muzerijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE  Uden.
Café Brein Oss is op dinsdag 17 september van 14.00 – 16.00 uur (zaal open om 13.30 uur) in wijkcentrum Meteoor, Oude Litherweg 20, 5346 RT Oss.


Uitnodiging Café Brein regio Land van Cuijk (16 september 2019)08-08-2019


Maandag 16 september 2019  is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.
De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de drukte de laatste bijeenkomsten van Café Brein, is aanmelden verplicht. Er kunnen max 60 mensen in de zaal, mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 9 september 2019.
Op deze avond vertellen Jos en Claudia hun ervaringsverhaal.


CVA Ketenzorg31-07-2019


Er is onze regio Land van Cuijk en Noordelijke Maasvallei een nieuw traject gestart nl. de cva Ketenzorg. Een centraal contactpersoon die samen met u, uw zorgbehoefte in kaart brengt en de juiste professionals inschakelt. Getroffene van een cva worden na ontslag uit een ziekenhuis of revalidatie gevolgd voor een langere periode door een casemanager die nazorg kan bieden. Dit project zijn we anderhalf jaar geleden gestart i.s.m. de HAN (Hogeschool Arnhem/Nijmegen). Uit onderzoek bleek dat veel mensen met een cva thuis in de problemen kwamen nadat ze uit ziekenhuis of revalidatie kwamen en niet meer de juiste weg wisten te vinden naar de juiste hulpverleners in de regio. Mensen kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijken of de site www.cvaketenzorg.nl.

Bekijk flyer of bekijk folder...


Presentatie van Café Brein Oss, met als thema Vermoeidheid met NAH28-06-2019


Bekijk presentatie...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (20 juni 2019)13-06-2019


Café Brein Den Bosch organiseert op donderdag 20 juni van 20.00 – 21.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
In deze bijeenkomst is het onderwerp: NAH zichtbaar maken.

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio Boxtel/Schijndel/Sint Michielsgestel (17 juni 2019)17-05-2019


Op 17 juni 2019 is er in de regio Boxtel/Schijndel/Sint Oedenrode een bijeenkomst van Café Brein. Het onderwerp is "Wandeltherapie". Nicolette Slot, mensendieck therapeute, neemt ons vanavond mee in oefeningen die we buiten gaan doen.
De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur in de zorgboerderij ’t Binnenveld te Schijndel.

Bekijk flyer...


Uitnodiging Café Brein regio Land van Cuijk (3 juni 2019)15-05-2019


Maandag 3 juni 2019 is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

Thema: Emoties na NAH

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (16 mei 2019) en Oss (7 mei 2019)08-04-2019


Veel mensen met hersenletsel ervaren vermoeidheid. Deze wordt gevoeld als hoofdpijn, een band om het hoofd, niet scherp zijn of het gevoel van watten in het hoofd. Dat maakt dat het tempo van de dag bepaald wordt door de energie die je hebt; elke dag weer. En zelfs elk moment van de dag kan het zijn dat je je moet aanpassen.
Dit thema staat centraal  tijdens Café Brein op 7 mei in Oss en op 16 mei in Uden. Café Brein is een trefpunt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. 
 


Uitnodiging Café Brein regio Boxtel/Schijndel/Sint Michielsgestel (15 april 2019)28-03-2019


Op 15 april 2019 is er weer een Café Brein Boxtel, Welzijn de Meierij Schijndel en Bint Sint Michielsgestel.
Na een herseninfarct of –bloeding, een ongeluk, hersentumor of na reanimatie treedt een hersenbeschadiging op. Daardoor ontstaan er veranderingen in het functioneren of in de persoonlijkheid.
 
Datum:      15 april 2019
Tijd:            19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur)
Plaats:       Zorghoeve ’t Binnenveld
Boxtelseweg 5
5481 VE  Schijndel

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (21 maart 2019)12-03-2019


Café Brein Den Bosch organiseert op donderdag 21 maart van 20.00 – 21.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
In deze bijeenkomst is het onderwerp: Onzichtbare gevolgen van NAH: Hoe leg je ze uit?

Bekijk persbericht...


Jaarplanning 2019 Café Brein Boxtel/Schijndel/Sint Michielsgestel03-02-2019


Bekijk jaarplanning...


Uitnodiging Café Brein Boxtel/Schijndel/Sint Michielsgestel (18 februari 2019)03-02-2019


Op 18 februari 2019 is er een bijeenkomst van Café Brein Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode. Het onderwerp is: Prikkelverwerking na NAH.

Bekijk persbericht...


Jaarplanning 2019 Café Brein Uden/Veghel en Oss24-01-2019


Bekijk jaarplanning...


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (25 februari 2019) en Oss (12 maart 2019)24-01-2019


Vaak hebben mensen met niet aangeboren hersenletsel een verminderd ziekte-inzicht, waardoor ze zelf vinden dat het allemaal wel meevalt. Dit kan erg moeilijk zijn voor de omgeving, zij moet leren omgaan met de veranderingen en met de beperkingen van de persoon met niet aangeboren hersenletsel. Vooral de minder zichtbare gevolgen zorgen voor problemen in het functioneren.
Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 25 februari in Uden en op 12 maart in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (25 februari 2019) en Oss (12 maart 2019)24-01-2019


Vaak hebben mensen met niet aangeboren hersenletsel een verminderd ziekte-inzicht, waardoor ze zelf vinden dat het allemaal wel meevalt. Dit kan erg moeilijk zijn voor de omgeving, zij moet leren omgaan met de veranderingen en met de beperkingen van de persoon met niet aangeboren hersenletsel. Vooral de minder zichtbare gevolgen zorgen voor problemen in het functioneren.
Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 25 februari in Uden en op 12 maart in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Bekijk persbericht...


Jaarplanning 2019 Café Brein Land van Cuijk23-01-2019


Bekijk jaarplanning...


Uitnodiging Café Brein regio Land van Cuijk (18 maart 2019)23-01-2019


Maandag 18 maart 2019  is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.
De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de enorme drukte de laatste bijeenkomsten van Café Brein, is aanmelden verplicht. Er kunnen max 60 mensen in de zaal, mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t/m 11 Maart 2019.
Onderwerp:  Toneelstuk Verbinding Verbroken

Bekijk persbericht...


Jaarafsluiting29-11-2018


Café Brein is voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode.
Datum: 10 december 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 (zaal open om 19.00u)
Plaats: Zorghoeve ‘t Binnenveld
Boxtelseweg 5
5481VE Schijndel

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (15 november 2018)12-11-2018


Café Brein Den Bosch is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
In elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal dat in een ontspannen sfeer wordt toegelicht.
 
Datum: donderdag 15 november 2018
Tijd: 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115, ’s-Hertogenbosch
Onderwerp: Toneelstuk Verbinding Verbroken

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel en Oss (15 november)24-10-2018


Café Brein op 15 november in Herpen: Informatie en advies voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun omgeving.
Café Brein start om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en duurt tot 16.00 uur. Het café is in het Bloesem Theehuis (onderdeel van Pluryn), Wooijstraat 4a in Herpen. Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. De toegang is gratis.

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Bren regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode (8 oktober 2018)05-10-2018


Datum:         8 oktober 2018
Tijd:            19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.15 uur)
Plaats:         Zorghoeve ’t Binnenveld
Boxtelseweg 5
5481  VE  Schijndel
Onderwerp: zet je brein in beweging

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (20 september 2018)17-09-2018


De volgende bijeenkomst van Café Brein Den Bosch is op donderdag 20 september 2018 van 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur
 
De locatie is    : Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel,
                          Helftheuvelpassage 115, ’s-Hertogenbosch
                         
Het onderwerp is  Veranderingen in emoties ten gevolge van NAH.

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio Land van Cuijk (24 september 2018)29-08-2018


Op 24 september is er de laatste Café Brein bijeenkomst van dit jaar voor regio Cuijk.


Uitnodiging Café Bren Uden (1 oktober 2018) en Oss (27 september 2018)21-08-2018


Op 1 oktober (Uden) en 27 september (Oss) is er weer een bijeenkomst van Café Brein. Het onderwerp is "Gedrags- en karakterverandering".

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Bren regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode (20 augustus 2018)08-08-2018


Op 20 augustus is er een bijeenkomst van Café Brein voor regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode. Het onderwerp is "Praten over verlieservaringen". 

Datum: 20 augustus 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.15 uur)
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld
Boxtelseweg 5
5481 VE Schijndel

Bekijk persbericht...


Gilde Mantelzorgdag 11 augustus 201805-07-2018


Op 11 augustus is er een Gildedag voor mantelzorgers in Boxtel.
Tijd: van 13.30 tot 17.00 uur
Plaats: het Gildeterrein aan de Esshe Heike
 
Aanmelden tot 6 augustus bij mantelzorgboxtel@contourdetwern.n lof telefoon 0411-655899.

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein regio ’s-Hertogenbosch (21 juni 2018)14-06-2018


Datum : donderdag 21 juni 2018
Tijd : 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie : Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel,
Helftheuvelpassage 115, ’s-Hertogenbosch
Onderwerp: NAH en ervaringen met hulpverleners

Bekijk uitnodiging...


Informatieavond in het PieterBrueghelHuis over NAH en de onzichtbare gevolgen hiervan in het dagelijks leven (4 juli 2018)08-06-2018


Op woensdag 4 juli a.s. wordt in het PieterBrueghelHuis in Veghel een informatieavond georganiseerd om mensen met NAH, partners, vrienden en andere geïnteresseerden te informeren over NAH en met name over de onzichtbare gevolgen hiervan in het dagelijks leven.

Bekijk uitnodiging...


Uitnodiging Café Bren regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode (18 juni 2018)04-06-2018


Op 18 juni is er weer een Café Brein is voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode. Het onderwerp is: beleving van de natuur.
 
Datum:         18 Juni 2018
Tijd:            19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.15 uur)
Plaats:         Zorghoeve ’t Binnenveld, Boxtelseweg 5, 5481  VE  Schijndel

Bekijk uitnodiging...


Uitnodiging Café Brein regio Land van Cuijk (4 juni 2018)25-04-2018


Datum: 4 juni 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur 
Locatie: Zwaanstraat 7, Cuijk
Onderwerp: Jos en Brigitte Steenbakkers vertellen over hun ervaringsverhaal
 


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (7 mei) en Oss (24 mei)16-04-2018


Datum: 7 mei 2018 (Uden/Veghel) en 24 mei 2018 (Oss)
Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur 
Locatie Uden/Veghel: MuzeRijk, Klarinetstraat 4
Locatie Oss: Buurthuis De Meteoor, Oude Litherweg 20 Oss (Let op, dit betreft een nieuwe locatie!)
Onderwerp: 'Overprikkeling'
 


Uitnodiging Café Bren regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode (16 april 2018)05-04-2018


Op 16 april 2018 is er een bijeenkomst van Café Brein regio Schijndel, Boxtel, Sint Michielsgestel en Sint Oedenrode. Onderwerp is “vermoeidheid en eigen grenzen”.
Datum: 16 april 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.15 uur)
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld, Boxtelseweg 5, 5481 VE Schijndel

Bekijk uitnodiging...


Uitnodiging Café Brein regio Uden/Veghel (26 februari) en Oss (1 maart)07-02-2018


Datum: 26 februari 2018 (Uden/Veghel) en 1 maart 2018 (Oss)
Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur 
Locatie Uden/Veghel: MuzeRijk, Klarinetstraat 4
Locatie Oss: Buurthuis De Meteoor, Oude Litherweg 20 Oss (Let op, dit betreft een nieuwe locatie!)
Onderwerp: 'Waar vind ik hulp/hoe kan ik iemand helpen?'
 


Jaarplanning Café Brein Uden/Veghel en Oss06-02-2018


Bekijk jaarplanning...


Uitnodiging Café Bren regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode (19 februari 2018)31-01-2018


Café Brein voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode.
Datum: 19 februari 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 (zaal open om 19.15)
Onderwerp: Stoelyoga
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld, Boxtelseweg 5, 5481 VE Schijndel

Bekijk uitnodiging...


Jaarplanning 2018 NAH Café Land van Cuijk25-01-2018


Bekijk jaarplanning...


Uitnodiging Café Brein regio 's-Hertogenbosch (18 januari 2018)15-01-2018


Datum: 18 januari 2018
Tijd: 20.00 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur 
Locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115, ’s-Hertogenbosch 
Onderwerp: 'Doorpraten over NAH'
 


Uitnodiging Café Brein regio Cuijk (19 februari 2018)14-01-2018


Op 19 feb. zal de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar plaatsvinden.
Thema van deze avond is vermoeidheid na NAH (niet aangeboren hersenletsel). Ken je mensen met NAH of mantelzorgers of andere geïnteresseerden, geef dit dan door.
I.v.m. de toenemende drukte binnen Cafe Brein, is het belangrijk dat mensen zich aanmelden en opgeven met hoeveel personen ze komen, dat kan via onderstaand mail adres:
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk uitnodiging...


Foto's jaarlijkse gemeenschappelijke bijeenkomst Café Brein Oss, Uden-Veghel19-12-2017


Op 16 november jongstleden vond de jaarlijkse gemeenschappelijke bijeenkomst Café Brein Oss, Uden-Veghel plaats in Theehuis Bloesem in Herpen.Het was een gezellige, interactieve bijeenkomst waar Brigitte Ubachs, stembevrijder en muziektherapeut, een zang workshop gaf, waar de bezoekers enthousiast en actief aan deelnamen.

Bekijk foto 1, foto 2, foto 3


Jaarplanning 2018 NAH Café 's-Hertogenbosch12-12-2017


Bekijk jaarplanning...


Jaarafsluiting Café Brein Schijndel, 18 december 201708-12-2017


Het jaar is weer bijna ten einde. Een mooie gelegenheid om even stil te staan, terug te kijken en mogelijk al wat vooruit te kijken. Waar sta je, wat wil je dit jaar vooral achter je laten en wat gaat het nieuwe jaar je brengen.

Datum: 18 december
Tijd: 19.30 – 21.30 (zaal open om 19.15) Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld
Boxtelseweg 5 5481 VE Schijndel

Bekijk uitnodiging...


Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker22-11-2017


De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. We zijn er niet alleen tijdens de behandeling voor je, maar ook daarna.

Voor meer informatie: http://vokk.nl


Uitnodiging Café Brein regio Oss & Uden/Veghel (16 november 2017)24-10-2017


Datum: 16 november 2017
Tijd: 13.30 – 16.00
Plaats: Bloesem Theehuis (onderdeel van Pluryn), Wooijstraat 4a in Herpen
Onderwerp: 'Stembevrijding voor mensen met NAH'

Bekijk uitnodiging...


Uitnodiging Café Brein regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode (16 oktober 2017)30-09-2017


Datum: 16 oktober 2017
Tijd: 19.30 – 21.30 (zaal open om 19.00u)
Plaats: Zorghoeve ‘t Binnenveld, Boxtelseweg 5, 5481VE Schijndel
Onderwerp: 'Een maatje bij NAH'

Bekijk uitnodiging...


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (21 september 2017)16-09-2017


Thema: "Accepteren van NAH en Behandelprogramma Hersenz"

Bekijk uitnodiging...


Uitnodiging Mantelzorgcontact Café Brein (11 september 2017)25-08-2017


Mantelzorgcontact Café Brein is uitsluitend voor mantelzorgers om samen te delen wat je ervaart en voelt.
Datum: 11 september
Tijd: 19.30 – 21.30 (zaal open om 19.15)
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld, Boxtelseweg 5, 5481 VE Schijndel

Bekijk persbericht...


Café Brein Schijndel/Sint Oedenrode/Boxtel organiseert een bijeenkomst van Café Brein31-07-2017


Onderwerp: Hoe ga je om met mentale vermoeidheid?
Datum: 21 augustus 2017
Tijd: 19.30 – 21.30 (zaal open om 19.00u)
Plaats: Zorghoeve ‘t Binnenveld, Boxtelseweg 5, 5481VE Schijndel

Bekijk persbericht...


Uitnodiging Café Brein Land van Cuijk (11 september 2017)30-07-2017


Thema: "Gedragsverandering"
Bekijk uitnodiging

LET OP ADRESWIJZIGING:
De Café Brein bijeenkomsten vinden niet meer plaats in Boxmeer maar in Cuijk, in het gebouw van dienstencentrum/Welzijnsplein aan de Zwaanstraat 7. Er is voldoende parkeergelegenheid achter het gebouw. De bijeenkomsten vinden plaats op de derde etage. Er is een lift aanwezig.


Uitnodiging Café Brein Uden (18 september 2017) en Oss (21 september 2017)10-07-2017


Thema: "Jongeren en NAH en sociale activiteiten"
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Uden (15 mei 2017) en Oss (18 mei 2017)17-04-2017


Thema: "Werk en Hobby's"
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (16 maart 2017)01-03-2017


Thema: "NAH en bewegen"
Bekijk uitnodiging


Bijeenkomsten Café Brein Boxmeer 201701-03-2017


Bekijk programma


Uitnodiging Café Brein Oss (23 maart 2017) en Café Brein Uden-Veghel (20 maart 2017)01-03-2017


Thema: "Dromen en wensen"
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (19 januari 2017)08-01-2017


Thema: "Wensen en dromen"
Bekijk uitnodiging


Jaarplanning 2017: Café Brein Uden en Oss (19 januari 2017)08-01-2017Bekijk jaarplanning


Uitnodiging Café Brein Oss, Uden-Veghel in Herpen (24 november 2016)05-11-2016


Theatervoorstelling "Draadje los".
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Boxmeer (26 september 2016)11-09-2016


Thema: Workshop Stembevrijding.
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Uden/Veghel en Oss (20/22 september 2016)05-09-2016


Thema: Het verhaal van Petra, een ervaringsdeskundige.
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (15 september 2016)01-09-2016


Thema: Veranderingen in de relatie door NAH.
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (16 juni 2016)01-06-2016


Thema: Leren omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel.
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Land van Cuijk (6 juni 2016)21-05-2016


Thema: Quli, een gratis online zorgplatform.
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Boxtel, Schijndel en Sint Michielsgestel20-05-2016


Een wijziging in ons programma. Op maandagavond 20-6 hebben we Hersenz uitgenodigd. Het onderwerp Medicatie en verandering valt hiermee.
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Uden/Veghel (24 mei 2016) en Oss (19 mei 2016)01-05-2016


Thema: Onzichtbare gevolgen
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Uden/Veghel (8 maart 2016) en Oss (24 maart 2016)01-03-2016


Thema: NAH de Baas
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (17 maart 2016)01-03-2016


Thema: Vermoeidheid na Niet Aangeboren Hersenletsel
Bekijk uitnodiging


Programma 2016 Café Brein Land van Cuijk01-03-2016


Bekijk flyer


Programma 2016 Café Brein Oss en Uden/Veghel01-02-2016


Bekijk flyer


Programma 2016 Café Brein Den Bosch01-02-2016


Bekijk flyer


Jaarposter Cafe Brein Boxtel, Schijndel en Sint Michielsgestel10-01-2016


Bekijk jaarposter


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (21 januari 2016)10-01-2016


Thema: High Tea
Bekijk uitnodiging


Uitnodiging Cafe Brein Boxtel, Schijndel en Sint Michielsgestel (14 december)01-12-2015


Ontspannen de feestdagen door


Uitnodiging Café Brein Uden en Oss op 12 november in Herpen02-11-2015


Ontdek je mogelijkheden


Uitnodiging Café Brein Boxmeer (21september)03-09-2015


Ervaringsdeskundige Petra Boolman vertelt over haar ervaringen met NAH


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (17 september)03-09-2015


Steunpunt Mantelzorg Den Bosch


Presentatie Café Brein Uden (15 september 2015) en Oss (17 september 2015)02-09-2015


Bekijk presentatie: Bewegen, goed voor je brein!!!


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (18 juni 2015)03-06-2015


Hoe houd jij je staande als partner van iemand met hersenletsel?


Uitnodiging Café Brein Schijndel (15 juni 2015)03-06-2015


Ontspanning


Uitnodiging Café Brein Uden (26 mei 2015) en Oss (28 mei 2015)12-05-2015


Zorg delen/overbelasting bij mantelzorgers


Uitnodiging Café Brein Uden (17 maart 2015) en Oss (12 maart 2015)02-03-2015


Werken aan je netwerk


Uitnodiging Café Brein Den Bosch (19 maart 2015)02-03-2015


De gevolgen van hersenletsel voor een gezin


Uitnodiging Café Brein Land van Cuijk op 9 maart 201501-03-2015


Ontremming na NAH


Uitnodiging Café Brein Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel op 9 februari 201529-01-2015


Grip op je leven, met NAH en als mantelzorger


Uitnodiging Café Brein Den Bosch op 15 januari 201503-01-2015


Ik dans een beetje


Uitnodiging Café Brein Sint Michielsgestel op 15 december 201402-12-2014


Communiceren en afasie


Uitnodiging Café Brein ‘s-Hertogenbosch op 20 november 201410-11-2014


Observaties van iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel


Uitnodiging Café Brein Boxmeer op 29 september 201416-09-2014


NAH in het gezin


Uitnodiging Café Brein ’s-Hertogenbosch op 18 september 201403-09-2014


Intimiteit en seksualiteit bij NAH


Uitnodiging Café Brein Uden (9 september 2014) en Oss (18 september 2014)01-09-2014


Geheugen- en concentratieproblemen bij NAH


Uitnodiging Café Brein Sint Michielsgestel op 16 juni 201403-06-2014


Hoe breng ik mijn dag zinvol door


Uitnodiging Café Brein ‘s-Hertogenbosch op 19 juni 201403-06-2014


Acceptatie van Niet Aangeboren Hersenletsel


Uitnodiging Café Brein Boxmeer op 19 mei 201404-05-2014


NAH en energiebalans


Uitnodiging Café Brein Uden (13 mei 2014) en Oss (15 mei 2014)01-05-2014


NAH heb je niet alleen


Uitnodiging Café Brein Sint Michielsgestel op 14 april 201401-04-2014


Ik ben zo moe...


Uitnodiging café Brein op 17 maart a.s.03-03-2014


Sport en bewegen met NAH


Uitnodiging café Brein ’s-Hertogenbosch 20 maart a.s. 03-03-2014


Lees verder...


Uitnodiging Café Brein Uden (11maart) en Oss (20maart) 2014:27-02-2014


Omgaan met de lichamelijke gevolgen en pijnklachten na een NAH.


Luisterboek: 17-02-2014


"De leegte voorbij", mijn stem stokt in mijn keel!
Lees verder


Uitnodiging Café Brein Boxtel, Sint Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode 17 februari: 03-02-2014


NAH heeft invloed op je relatie


Progamma Café Oss 2014:20-01-2014


Lees meer...


Progamma Café Brein Uden/ Veghel 2014:20-01-2014


Lees meer...


Progamma Café Brein Boxtel/Schijndel/ Sint Michielsgestel 2014:20-01-2014


Lees meer...


Progamma Café Brein Land van Cuijk 2014:20-01-2014


Lees meer...


Uitnodiging Café Brein ’s-Hertogensbosch 16 januari 2014:10-01-2014


Opgroeien met NAH


Café Brein 16 december in Schijndel:03-12-2013


Ontspanning


Nieuw boek: "Breinzicht"23-11-2013


Toegepaste neuropsychologie bij niet-aangeboren hersenletsel.
Folder Breinzicht


Café Brein 21 november in "s-Hertogenbosch: 10-11-2013


NAH en de levensloop


Café Brein 21 oktober in Schijndel: 10-09-2013


Samenwerken voor een goede begeleiding bij NAH


Afasiekoor "s-Hertogenbosch10-07-2013


Lees meer over Afasiekoor ’s-Hertogenbosch


Brug naar arbeid08-04-2013


Een gespecialiseerd re-integratie-bedrijf, onderdeel van Tolbrug Specialistische Revalidatie in "s-Hertogenbosch
Lees meer


Programma Café Brein Uden/Veghel en Oss10-01-2013


Lees meer


Artikel zelfhulpgroep niet aangeboren hersenafwijkingen10-01-2013


Lees meer


Programma Café Brein Land van Cuijk 201310-01-2013


Lees meer...


Dromen uit laten komen?10-01-2013


Vijf tips om dromen van mensen met NAH waar te maken.


Verslag "het zoeken naar de juiste balans" geschreven door een ervaringsdeskundige10-01-2013


Lees verslag


Power Point Presentatie "vermoeidheid bij en na NAH"10-01-2013


Bekijk presentatie


Cursusaanbod vanuit MEE10-01-2013


Lees meer


Muziek, de taal van het gevoel 10-01-2013


Lees meer


Indrukwekkend autobiografisch verhaal van man die na een coma zichzelf terug moet vinden10-01-2013


Lees meer


Logo ontwerp: Michiel van de Kimmenade, leerling ROC - iCare Webdesign 2017